FRONTURI MDF
PENTRU MOBILIER: MODERN, CLASSIC STILAT
vezi colectia de modele
GAMA LIFESTYLE
Fronturi MDF pentru mobilier stilul modern
MODELUL JAZZ
Fronturi MDF pentru mobilier cu mâner încastrat
GAMA MODULO
solutia pentru separatoare de spatii si usi glisante
Previous
Next

MODERN SI CONTEMPORAN GAMA LIFESTYLE

Finisaje mereu noi,  imitatii de lemn, fronturi mdf vopsite cu lacuri rezistente, avand grad de luciu de la 10 la 100 GLOSS, toate in cea mai moderna gama de produse LIFESTYLE.

Solutii infinite, pentru un ambient modern, contemporan, amenajat in stilul actual, folosit in constructia mobilierului, Fronturi MDF produse de GLOBAL DESIGN SUCEAVA.

COMANDA ONLINE

ACUM E SIMPLU.

ITI FACI CONTI SI PLASEZI COMANDA, DIRECT DIN PAGINA PRODUSULUI.

Front MDF Comanda Online

ELGANTA SI STILL IN GAMA
CLASSIC PLUS

Spatiul tau de locuit, sau zona de lucru sunt realizate in still clasic, elegant? Atunci  GLOBAL DESIGN SUCEAVA , iti pune la dispozitie gama de Fronturi MDF CLASSIC PLUS.

Modele frezate pentru usi de mobilier, clasice. Nuante si finisaje adecvate acestui still, produse realizate la indrumarea designerilor, toate in gama CLASSIC PLUS.

DESCARCA MODELELE IN FORMAT .3D

NU-TI MAI FA GRIJI. LASA PROIECTAREA IN SEAMA SPECIALISTILOR.

ITI PUNEM LA DISPOZITIE FORMATELE .3D ALE MODELELOR DE FRONTURI MDF, PENTRU PROIECTE DE SUCCES.

SOLUTII INTEGRATE PENTRU
USI GLISANTE SI SEPARATOARE DE SPATII - GAMA MODULO

Forme si geometrii complexe, panouri modulare cu decupaje și continuitate, panouri străpunse și pline, ce oferă designerilor si arhitecților soluții complete pentru separatoarele de spații su ușile de dressing, toate intr-o singură gamă MODULO.

Soluții și finisaje infinite, atat ca produse lăcuite (vopsite) cat și ca uși pentru mobilier din MDF acoperit cu folie PCV si PET, cu cele mai diverse și realiste imitații de lemn.

BLATURI DE BUCATARIE, MARCA

MANERE SI SISTEME DE DESCHIDERE in
CATEGORIA HANDLES

Esti in cautarea celor mai moderne solutii de deschidere a usilor? GLOBAL DESIGN SUCEAVA , iti ofera gama de manare incastrate, pentru Fronturi Mdf, HANDLES.

Manere incastrate, sau aplicat, manere din aluminiu eloxat sau crom, cu prelucrarile de frezare in frontul din mdf, pentru usi de mobilier in stil modern.