4300 mp

spatiu de productie

150 angajati

in 2 fabrici

8000 repere

prelucrate saptamanal

480 mp

produs finit realizat zilnic

DOTARI SI TEHNOLOGIE LA NIVEL EUROPEAN

Cu investitii sustinute timp de 4 ani in tehnologie de ultima generatie pentru productia de fronturi mdf, Global Design Suceava, detine la ora actuala, capacitatea de a produce saptamanal, pana la 8000 de repere, diferite, in cele 2 fabrici pe care le detine. 250 angajati produc zilnic, la nivel de comanda unicat, in diverse forme si decoruri, usi mdf pentru mobilier, atat pentru piata interna cat si pentru export.

2017 este anul in care Global Design Suceava, isi doreste sa devina o forta, in productia de panouri si comoponente, vopsite si laminate, folosite in industria mobilei. Dispunand de logistica necesara realizarii unei productii cu un inalt grad de calitate si la costuri de productie competitive in piata, produsele Global Design Suceava, pot acoperi orice cerere, la nivel national.

Cu ajutorul unor funizori de tehnologie cu vasta experienta in productia de utilaje pentru finisaj si avand la dispozitie materie prima de cea mai buna calitate, de la furnizori west-europeni, componentele pentru mobila realizate in fabricile Global Desing Suceava, ofera solutia atunci cand vine vorba despre calitate, proptitudine si implicare.

1
2
3
4
5
6
7
dotari global design suceava
1

2 Celule de profilare de tip nesting

2

Instalatie pentru laminare plana

3

Robot de pulverizare

4

Linie de lustruire panouri MDF vopsit

5

Uscatoare de mare capacitate

6

Linie de slefuit

7

Printer Digital

TEHNOLOGIA este solutia care poate oferi raspuns la orice solicitare in oricare din domeniile actuale. Acesta este motivul pentru care, beneficiind de cele mai noi echipamente tehnologice de productie, GLOBAL DESIGN SUCEAVA, reuseste la ora actuala sar ridice standardul atat in ceea ce priveste productivitatea cat si creativitatea produselor realizate.

In acelasi timp, tehnologia fara efortul si daruirea echipei de productie si creatie, raman doar la statusul de instrumente, oamenii fiind cei care prin intermediul tehnologiei obtin rezultate. Astfel, ne mandrim ca pe langa dotari de ultima generatie, formam o echipa de tehnicieni si operatori specializati, ce pot oferi rodul muncii lor la un nivel maxim.

PARTENERI DE INCREDERE: