Conditii Tehnice Modele

Pentru realizarea corecta a modelelor, va rugam sa tineti cont de urmatoarele restriciti tehnice, in ceea ce priveste profilele si geometriile modelelor, care se pot modifica functie de dimensiunea panoului.

Pentru o identificare rapida a modelului solicitat, va recomandam sa folositi functia CAUTA.

CARACTERISTICI TEHNICE MODELE FRONTURI MDF
Model VECTOR
Front MDF - Model Vector

Front MDF - Model Vector

NOTA:La modelul VECTOR, fata de sertar cu inaltime mai mica sau egala cu 197 mm, prezinta model interior simplificat.
Model TEHNO PLUS
Front MDF - Model Tehno Plus

Front MDF - Model Tehno Plus

NOTA: Pentru dispunerea corecta a modelului, va rugam, ca odata cu lansarea comenzii, sa trimiteti si vederea frontala a ansamblului de mobilier. Modelul "TEHNO PLUS" presupune, "prelungirea" pe panourile alaturate a interspatiilor dintre elementele de front.
Model TEHNO
Front MDF - Model Tehno

Front MDF - Model Tehno

NOTA: Pentru dispunerea corecta a modelului, va rugam, ca odata cu lansarea comenzii, sa trimiteti si vederea frontala a ansamblului de mobilier. Modelul "TEHNO" presupune, "prelungirea" pe panourile alaturate a interspatiilor dintre elementele de front.
Model GARDEN
Front MDF - Model Garden

Front MDF - Model Garden

NOTA: Fata de sertar la modelul GARDEN, nu prezinta model interior. Usa, prezinta modelul interior doar la inaltimi mai mari sau egale cu 277 mm.
Model CASTEL
Front MDF - Model Castel

Front MDF - Model Castel

NOTA: Pentru modelul CASTEL, fata de sertar, nu prezinta model interior. Usa, prezinta modelul interior doar la inaltimi mai mari sau egale cu 197 mm si lungimi mai mari sau egale cu 161 mm.
Model CARBON
Front MDF - Model Carbon

Front MDF - Model Carbon

NOTA: Fata de sertar, a modelului CARBON cu inaltime mai mica sau egala cu 277 mm, prezinta model interior simplificat. Usa, cu lungime mai mica sau egala cu 277 mm, prezinta modelul interior simplificat.
Model BOUBLES
Front MDF - Model Boubles

Front MDF - Model Boubles

NOTA: Fata de sertar a modelului BOUBLES, nu prezinta model interior. Usa, prezinta model interior, doar la inaltimi mai mari sau egale cu 147 mm.
Model CARTIER PLUS
Front MDF - Model Cartier Plus

Front MDF - Model Cartier Plus

NOTA: Fata de sertar, a modelului CARTIER PLUS cu inaltimea mai mica de 145 mm, prezint doar profilare exterioara. Usa, cu lungimea mai mica de 145 mm, prezinta doar profilare exterioara.
Model OLIMPUS
Front MDF - Model Olimpus

Front MDF - Model Olimpus

NOTA: Pentru modelul OLIMPUS, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 116 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 116 si 180 mm, prezinta model interior, realizat doar cu profilul 893, apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 180 mm, prezinta model interior simplificat, realiza doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale.
Model CLASS
Front MDF - Model Class

Front MDF - Model Class

NOTA: La modelul CLASS, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 110 mm, prezint doar frezare exterioara. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 110 si 197 mm, prezinta model interior realizat prin indepartarea pe adincime a grosimii panoului. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 197 si 215 mm, prezinta model interior apropiat de lungimile panoului. Usa cu lungimea mai mica de 145 mm, prezinta doar frezare exterioara. Usa, cu lungimea cuprinsa intre 145 si 215 mm prezinta model interior realizat, prin indepartarea pe adancime a grosimii panoului. Usa, cu lungimea mai mare de 215 mm prezinta model complet.
Model CARTIER
Front MDF - Model Cartier

Front MDF - Model Cartier

NOTA: La modelul CARTIER, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 110 mm, prezint doar frezare exterioara. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 110 si 197 mm, prezinta model interior realizat prin indepartarea pe adincime a grosimii panoului. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 197 si 215 mm, prezinta model interior apropiat de lungimile panoului. Usa cu lungimea mai mica de 145 mm, prezinta doar frezare exterioara. Usa, cu lungimea cuprinsa intre 145 si 215 mm prezinta model interior realizat, prin indepartarea pe adancime a grosimii panoului. Usa, cu lungimea mai mare de 215 mm prezinta model complet.
Model ATHENAS
Front MDF - Model Athenas

Front MDF - Model Athenas

NOTA: Fata de sertar a modelului ATHENAS, cu inaltimea mai mica de 116 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale. Fata de sertar cu inaltimea curpinsa intre 116 si 210 mm, prezinta model interior realizat doar cu profilul 893, apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 201 mm , prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale.
Model ASSOS
Front MDF - Model Assos

Front MDF - Model Assos

NOTA: Pentru modelul ASSOS, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 116 mm prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale. Fata de sertar cu inaltimea, cuprinsa intre 116 si 210 mm prezinta model interior, realizat doar cu profiul 893, apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 235 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale.
Model ARGOS
Front MDF - Model Argos

Front MDF - Model Argos

NOTA: La modelul ARGOS, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 116 mm prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 116 si 210 mm, prezinta model interior, realizat doar cu profilul 893, apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 235 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale.
Model ACROPOLES
Front MDF - Model Acropoles

Front MDF - Model Acropoles

NOTA: Fata de seratar a modelului ACROPOLES, cu inaltimea mai mica de 145 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 145 si 245 mm prezinta model interior, realizat doar cu profilul 893, apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 235 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 893, prin trasarea liniilor verticale.
Model RUSTIC
Front MDF - Model Rustic

Front MDF - Model Rustic

NOTE: Fata de sertar pentru modelul RUSTIC, cu inaltimea mai mica de 147 mm, prezinta model interior simplificat. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 147 si 227 mm, prezinta model interior apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 267 mm, prezinta model interior simplificat.
Model ROMAN
Front MDf - Model Roman

Front MDf - Model Roman

NOTE: Pentru modelul ROMAN, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 197 mm, prezinta model interior simplificat. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 197 si 297 mm, prezinta model interior apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 277 mm, prezinta modelul interior simplificat.
Model GREEK
Front MDF - Model Greek

Front MDF - Model Greek

NOTE: Fata de sertar a modelului GREEK, cu inaltimea mai mica de 227 mm, prezinta model interior simplificat. Usa, cu lungimea mai mica de 227 mm, prezinta model interior simplificat.
Model FEDOR
Front MDF - Model Fedor

Front MDF - Model Fedor

NOTE: Pentru modelul FEDOR, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 147 mm, prezinta model interior simplificat. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 147 si 227 mm, prezinta model interior apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 220 mm prezinta model interior simplificat.
Model CRETAN
Front MDF - Model Cretan

Front MDF - Model Cretan

NOTE: Fetele de sertar ale modelului CRETAN, cu inaltimea mai mica de 147 mm, prezinta model inerior simplificat. Fata de sertar cu inaltimea, cuprinsa intre 147 si 227 mm, prezinta model interior rotit cu 90 grade, apropiat de lungimi.
Model COLONIAL
Front MDF - Model Colonial

Front MDF - Model Colonial

NOTE: La modelul COLONIAL, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 223 mm, prezinta model interior simplificat, apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 197 mm, prezinta model interior simplificat.
Model BOLD
Front MDF - Model Bold

Front MDF - Model Bold

NOTA: Pentru modelul BOLD, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 147 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 807. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 147 si 197 mm, prezinta model interior realizat doar cu profiul 807, apropiat de lungimile panoului. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 197 si 227 mm, prezinta model interior, realizat cu profilele 807+818, apropiat de lungimea panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 197 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profilul 807. Usa cu lungimea cuprinsa intre 197 si 227 mm, prezinta model interior simplificat, realizat doar cu profiul 807.
Model ANTIK
Front MDF - Model Antik

Front MDF - Model Antik

NOTE: La modelul ANTIK, fata de sertar cu inaltimea mai mica de 147 mm, prezinta model interior simplificat. Fata de sertar cu inaltimea cuprinsa intre 147 si 297 mm, prezinta model interior apropiat de lungimile panoului. Usa, cu lungimea mai mica de 267 mm, prezinta model interior simplificat.

Stocuri Finisaje

Ultimul update: 18.12.2017

Pentru a evita comenzi de produse, a caror finisaje nu sunt disponibile la un anumit interval, va rugam verificati situatia stocurilor, in tabelul de mai jos:

DŽecor
Finisaj
Disponibilitate
Nota Stoc
Agave HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Alb Calla HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Aubergine HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Beige Sahara HG.EExclusiv LuciosDisponibil
CafeŽ Late HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Ciocolata HG.EExclusiv LuciosDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Grena Papavero HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Iasmine HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Makasar HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Marone HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Negru Deco HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Orhidee HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Portocaliu HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Rosu HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Ulm Elvetian HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Lagoon HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Marigold HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Moonlight HG.EExclusiv LuciosDisponibil
Plankton HGExclusiv LuciosDisponibil
BronzeFantezieDisponibil
CupruFantezieDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Gheata AlbaFantezieDisponibil
Gheata NeagraFantezieDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Golden CoinsFantezieDisponibil
Lino GriFantezieDisponibil
Matase NeagraFantezieDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
River AlbFantezieDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
River NegruFantezieDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Roca CreamFantezieDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Rose GoldFantezieDisponibil
Stuco FildesFantezieDisponibil
GoldFantezieDisponibil
Alb HaciendaForestDisponibil
CobraForestDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
DriftwoodForestDisponibil
IronWoodForestDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Negru HaciendaForestDisponibil
Nuc PacificForestDisponibil
Stejar BurlingtonForestDisponibil
Stejar Kronberg BeigeForestDisponibil
Stejar MoorlandForestDisponibil
Stejar TobaccoForestIndisponibilDisponibil doar pentru completari ale comenzilor anterioare
Veralinga GriForestDisponibil
Wenge AuriuForestDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Wenge MaliForestDisponibil
Zebrano HaciendaForestDisponibil
IneditoForest Disponibil
Stejar Gladstone InchisForestDisponibil
Stejar Gladstone TabacForestDiaponibil
Stejar RibeiraForestDisponibil
Veralinga AlbForestDisponibil
Veralinga CappucinoForestDisponibil
Alb CristalMatDisponibil
Alb FibrosMatDisponibil
Albastru MarinMatDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Aluminiu PerlatMatDisponibil
AlunMatDisponibil
Beige SaharaMatDisponibil
Calvados ChihlimbarMatDisponibil
ChampagneMatDisponibil
Cires RomanMatDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Cires TabacMatDisponibil
CountrystyleMatDisponibil
Fag BavarezMatDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
FernMatDisponibil
Ferrara BrunMatDisponibil
GalbenMatDisponibil
Gri InchisMatDisponibil
IasomieMatDisponibil
LilaMatDisponibil
Lime *fibra inversMatDisponibil
Merano NaturMatDisponibil
Nuc AuriuMatDisponibil
Nuc DijonMatDisponibil
Platina SlefuitaMatDisponibil
RosuMatDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
SalcamMatDisponibil
Stejar AuriuMatDisponibil
Stejar BatranMatDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Stejar MessinaMatDisponibil
Stejar OkashaMatDisponibil
Teak GriMatDisponibil
Teak RosuMatDisponibil
Ulm ElvetianMatDisponibil
VanilieMatDisponibil
Verde LamaieMatDisponibil
Woodline ChampagneMatDisponibil
Woodline CremeMatDisponibil
Woodline MocaMatDisponibil
Cires SakuraMatDisponibil
Fag GrunwaldMatDisponibil
Stejar AlaskaMatDisponibil
Stejar Alaska BeigeMatDisponibil
Stejar Alaska CappucinoMatDisponibil
Stejar Alaska GraphiteMatDisponibil
Stejar Alaska GriMatDisponibil
Stejar AlbMatDisponibil
Stejar CanyonMatDisponibil
Stejar Canyon GriMatDisponibil
Stejar GriMatDisponibil
Stejar NairoMatDisponibil
Stejar Okasha NegruMatDisponibilIn limita stocului. Decor scos din productie de catre furnizor.
Stejar Tobacco CraftMatDisponibil
Stejar TroiaMatDisponibil
Wave BlueMatDisponibil
Agave SMSuperMatDisponibil
Alb SMSuperMatDisponibil
Cappucino SMSuperMatDisponibil
Grena SMSuperMatDisponibil
Linen SMSuperMatDisponibil
Magnolia SMSuperMatDisponibil
Negru SMSuperMatDisponibil
Orange SMSuperMatDisponibil
Verde SMSuperMatDisponibil
Yellow SMSuperMatDisponibil
Stejar Classic SYSyncroDisponibil
Stejar Cognac SYSyncroDisponibil
Stejar Delight SYSyncroDisponibil
Stejar Elegance SYSyncroDisponibil
Stejar Pure SYSyncroDisponibil
Stejar Raw SYSyncroDisponibil
Stejar Tabac InchisSyncroDisponibil
Capucino UMUltra MatDisponibil
Casmir UMUltra MatDisponibil
Alb.METExclusiv METDisponibil
Antracit.METExclusiv METDisponibil
Beige.METExclusiv METDisponibil
Cappucino.METExclusiv METDisponibil
Detalii tehnologice

PREZENTARE GENERALA:

Fronturile produse de Global Design Suceava, sunt realizate din MDF cu grosimi de 8,  18, 25 si 40 mm, pentru panourile acoperite cu folie pvc si/sau vopsite, iar pentru panourile acrilyce din categoria TOPX, grosime acestora variaza intre 19,4 si 20 mm. Panourile cu grosimea de 18 mm, au fata interioara melaminata alb, iar cele cu grosime de 8, 25 si 40 mm au fata interioara bruta. Finisarea prin procedeele de infoliere 3D, fiind posibila doar pentru panourile cu grosime diferita de 18 mm.

DIMENSIUNI SI STANDARDE:

Intreaga productie de fronturi realizata de Global Design Suceava, este adaptata 100% necesitatilor clientilor, astfel incat toate elementele de front se realizeaza strict pe baza de comanda si la dimensiunile solicitate de client. Sigura restrictie deimensionala este data de cota maxima de prelucrare a panourilor, care in cazul panourilor infoliate si/sau vopsite este de 2550×1150 mm, iar pentru panourile acrilyce TOPX fiind 2800×1300 mm.

PALETA DE CULORI SI FINISAJE:

Pentru elementele de front, realizate din mdf acoperit cu folie PVC, la ora actuala Global Design Suceava, ofera peste 100 de nuante si decoruri, care sunt partial compatibile cu decorurile cuprinse in oferta producatorilor de panouri PAL, respectiv KRONOSPAN, EGGER, KASTAMONU, etc. In ceea ce priveste panourile mdf vopsite, din punct de vedere al nuantelor pentru panourile vopsite, acestea sunt realizate pe baza de CATALOG RAL, atata in finisaje mate cat si lucioase. Colile din MDF acoperit cu folii acrilyce, TOPX sunt realizate in 13 nuante uni, din care 4 fiind decoruri cu efecte metalizate.

REGULI DE INTRETINERE A FRONTURILOR MDF, MARCA GLOBAL DESIGN SUCEAVA:

Fronturile cu folie lucioas, precum si panourile ACRYLICE TOPX, sunt acoperite cu un film de protectie (folie protectoare), care poate fi indepartata doar dupa montajul mobilierului in locatia finala.

ATENTIE: Recomandam evitarea scrierii pe supfrafata foliei cu markere avand continut de alcool sau creion, inclusiv inainte de indepartarea filmului protector, existand astfel riscul de a deteriora aceasta folie de protecti si in consecinta, de a pata/zgaria finisajul frontului. 

Dupa indepartarea foliei protectoarea, se recomanda evitarea stergerii suprafetelor lucioase, timp de 15 zile, perioada in care suprafata foliei pvc, in contact cu aerul va ajunge la “maturitate” (proce denumit “coacere lenta”). Aceasta masura se recomanda pentru zgarierea fronturilor cu finisaj lucios (HG.E). Dupa aceata perioada, suprafetele lucioase pot fi curatate folosind carpe moi (prosop din microfibra), umezite cu solutii de curatare neabrazive, destinate excluisv pentru curatarea mobileri, solutii care, ATENTIE!!! NU CONTIN ALCOOL si/sau ACIZI.

REGULI DE MONTAJ:

Se recomanda evitarea montarii fronturilor mdf, acoperie cu folie PVC, aproape de sursele de caldura (ca exemplu cuptor), fara protejarea canturilor acestora cu materiale termorezistentea, caz in care folia PVC poate fi afectata de temperatura, provocand exfolieri, decolorarai sau deformari ale acesteia. Aceste efecte sunt considerate defecte de utilizare si nu vicii de productie, deoarece este cunoscut faptul ca PVC-ul (policlorura de vinil) nu este un material rezistent termic, supus factorilor de natura termica, acest are comportamente fizico/chimice asemanatoare cu cele descrise mai sus. Deasemeni se recomanda evitarea expunerii fronturilor acoperite atata cu folie PVC, folie ACRYLICA cat si a celor vopsite la temperaturi negative sau apropiate de punctul de inghet (in spatii neincalzite pe timpul iernii), temperaturi la care se poate produce deformarea (curbarea) datorita tensiunilor mecanice introdue in structura panoului mdf, de modificarile de temperatura.

RESTRICTII TEHNICO-DIMENSIONALE:

Inaltime maxima panou: 2550 mm

Lungime maxima panou: 1150 mm

Dimensiune minima prelucrabila pe una din laturi: 75 mm

Usile decupate pentru sticla, nu prezinta falt pentru geam.

DEFINITII TERMENI, PENTRU FORMULARUL DE COMANDA:

Conform formularului de comanda, se disting urmatorii termeni:

NUME PRODUS – poate contine urmatorii termeni: usa, fata sertar, blat, cornisa, usa sticla, usa sticla cross

MODEL – poate contine urmatorii termeni: Saturn, Venus, Rustic, Fedor, etc.

FINISAJ – poate contine urmatorii termeni: Lucios, Mat, Fantezie, Vopsit Mat, Vopsit lucios, etc.

CULOARE – poate contine urmatorii termeni: Alb Calla HG.E, Nuc Aida, Iasomie, etc.

GROSIME – poate contine urmatorii termeni: 8, 18, 25 si 40 mm (nota grosimile diferite de 18 mm, au fata interioara bruta)

INALTIME – reprezinta cota frontului, care asezat in ansamblul de mobilier, cade perpendicular pe sol (vezi img. 1)

LUNGIME – reprezinta cota frontului, care asezat in ansamblul de mobilier, cade paralel cu solul (vezi img. 1)

FIBRA

Panourile pentru care se solicita ca fibra decorului sa fie paralela cu cota LUNGIME, nu pot depasi ca dimensiune pe cota inaltime 1150 mm, aceasta fiind dimensiunea maxima de prelucrare a foliilor pvc. (vezi img. 2)

EXEMPLU COMPLETARE FORMULAR DE COMANDA OFFLINE:

Exemplu Comanda FrontMDF.rotehnic_1tehnic_2

Comanda
Existing Users Log In