RETROSPECTIVA BIFE – SIM 2016.

   Si ne-am intors!  Targul s-a incheiat, noi ne-am reluat activitatea cotidiana, dar parca nu putem sa nu impartasim cateva pareri si impresii vis-a-vis de editia din acest an. In jur de 22.000 de persoane au vizitat Romexpo in cele cinci zile ale evenimentului si in mod sigur nu au regretat acest lucru deoarece chiar au avut ce vedea. Targul desfasurat in cele 7 pavilioane, insumand o suprafata de 30.000,a reunit 300 de expozanti din Romania, Moldova, Italia, Germania, Ungaria, Polonia, Bulgaria si Ucraina.

   Pentru noi, asa cum spuneam in articolul anterior, participarea din acest an a fost cu totul speciala atat prin prisma faptului ca am implinit 15 ani de existenta, cat si din punct de vedere al temei pe care am ales sa o abordam pentru a ne prezenta standul in acest an. Am dorit sa fie altfel si se pare ca a fost o hotarare mai mult decat inspirata, fapt de care ne-am convins datorita feed-back-ului primit din parte vizitatorilor nostri placut impresionati.

   Poate unii ar spune ca am riscat, incercand sa ne prezentam solutiile pentru productia de mobilier, care tin de actualitate, intr-un context rupt din vremurile de alta data, insa pentru noi a fost o onoare si o mandrie sa purtam straie populare, dar si un prilej bun sa ne lasam vazuti mai departe decat o entitate comerciala de succes. Am dorit ca cei care ne trec pragul sa vada o parte din Bucovina – meleagul nostru drag, si sa ne cunoasca pe noi ca oameni si nu doar in calitate de reprezentati ai unei firme, iar la asta a contribuit din plin modul de amenajare al standului nostru din cadrul Targului.

   “Musafirii” au fost intampinati intr-o atmosfera cordiala si plina de voie buna, cu bucate alese de prin partile locului. Cei interesati de produsele noastre au putut discuta relaxati cu mandrii nostri “flacai” din divizia MDF la “birtul” din cadrul standului. Cu drag i-am intampinat si pe cei manati de curiozitate si i-am tratat domneste cu o afinata de pomina si cozonac parfumat, iar pe laitele din pridvor “boierii” cu staif au purtat discutii strasnice si au incheiat intelegeri pecetluite la final cu tuiculita apriga de la noi din Bucovina.

Pentru a spori voia buna am avut si invitati surpriza. Barbaossa Samba Group – o ceata vesela si colorata de juni talentati a incins tobele si talpile celor prezenti, iar cu aceasta ocazie tinem sa le multumim pentru ca sunt pur si simplu EXTRAORDINARI.

La atelierul foto distractiile s-au tinut lant. Oaspetii au intrat in joc imediat si s-au lasat imortalizati in calitate de adevarati gospodari bucovineni pentru “coperta” noastra in cele mai haioase ipostaze, folosind recuzita din dotare.

   In concluzie putem spune ca Targul de anul acesta a fost un succes pentru noi. Cele cinci zile au trecut ca vantul si ca gandul, gasindu-ne in incheiere obositi, dar multumiti si cu un mare sentiment de implinire, pentru ca asteptarile noastre au fost net depasite. Abia asteptam sa vedem ce ne rezerva anul viitor!

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.