DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: UN OPEN SPACE MODERN IN CULORI RELAXANTE

   Culorile calde isi regasesc, de cele mai multe ori, locul in locuintele al caror proprietari isi doresc sa regaseasca de fiecare data la intoarcerea acasa un loc primitor si relaxant, care sa le ofere o stare de bine si senzatia de stabilitate. Acesta a fost si scopul final a clientilor nostri care si-au dorit o amenajare practica si placuta din punct de vedere cromatic pentru spatiul tip open space din apartamentul lor, care reuneste zona de living si bucataria.

   Chiar daca spatiul este comun pentru doua zone de interes diferite, designerul nostru a ales sa le abordeze intr-o maniera usor diferita, in sensul ca pentru zona de bucatarie s-a optat pentru un mobilier modern cu trasaturi contemporane, regasite in amplasarea pe verticala a fronturilor si aspectul compact, iar pentru zona de living s-a preferat pentru un mobilier de inspiratie minimalista, predominand liniile orizontale.

   In orice ambient in care predomina culorile neutre, o pata de culoare va fi mereu binevenita, iar in acest proiect pentru o nota dinamica si fresh a fost ales galbenul. Pentru finisarea peretelui din zona de lucru s-a optat pentru sticla imprimata digital, care aduce un mare plus, din punct de vedere estetic, amenajarii.

   Un contrast placut si interesant cu restul ambientului il creaza scaunele de inspiratie rustica din zona insulei multifunctionale, care serveste drept loc de luat masa, ofera un spatiu suplimentar de lucru si depozitare.

   Living-ul este destul de cuminte din punct de vedere cromatic, deoarece In aceasta zona predomina albul. Designerul nostru a apelat la aceasta nuanta pentru mobilierul orientat pe orizontala cu scopul de a crea un artificiu vizual, care sa ajute la “neutralizarea” grinzilor care fac parte din structura de rezistenta a constructiei si care traverseaza intreaga incapere, fiind astfel obtinut un aspect unitar si echilibrat. Pentru a sparge monotonia albului si a pastra nota calda specifica ambientului, unul dintre pereti a fost placat cu MDF cu finisaj care reproduace o fibra lemnoasa placuta in aceleasi tonuri neutre.

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.