DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: SAVEURS – SENZATII DULCI SI DELICATE

   Este frumos sa lucrezi cu oamenii, este interesant si antrenant sa-i cunosti prin intermediul muncii si sa reusesti intr-un timp destul de scurt sa rezonezi cu ei, sa le intelegi aspiratiile si dorintele si sa le oferi rezultatul mult asteptat. A frost frumos sa cunosatem si acesti tineri minunati dedicati intru totul propriei afaceri, care ne-au ales pentru a le mobila micuta si cocheta cofetarie, iar acum vazandu-i zambind fericiti putem spune ca ne simtim si noi impliniti si bucurosi ca am putut pune intr-o oarecare masura umarul la dezvoltarea acestui minunat concept de cofetarie artizanala.

   Toata lumea este innebunita dupa dulciuri, si chiar daca sunt persoane care ar spune ca nu se dau in vant dupa ele, tot trebuie sa recunoasca faptul ca cel putin din cand in cand se lasa prada placerii de a gusta din ceva delicios. Prajiturilor, torturilor, tartelor, bavarezelor si multimii de alte minunatii preparate in mod artizanal cu mult drag de catre clientii nostri, din ingrediente naturale si de calitate, va asiguram ca este imposibil sa le rezisti pentru ca sunt pur si simplu savuroase.

   Acestia au ales o locatie micuta si discreta amenajata in stilul cochet specific unui boutique, care sa impresioneze in mod placut clientii prin atmosfera intima si prietenoasa.

   Culoarea predominanta, folosita pentru finisarea peretilor si a mobilierului este albul, care mareste vizual incaperea si lasa senzatia de curatenie impecabila, iar pentru a crea un contrast s-a folosit o culoare “delicioasa” si vibranta de roz raspberry, care se potriveste de minune unei astfel de locatii.

   Chiar daca spatiul nu este unul foarte generos, este perfect pentru a savura o cafeluta insotita de ceva bun intr-un mediu intim lipsit de aglomeratie si galagie, la cele doua console ceva mai inalte inspirate din bistro-urile franceze, insotite de scaunele simpatice de bar.

Sursa fotografiilor: facebook.com/2saveurs/

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.