DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: MODERN LA SUPERLATIV

   Faptul ca este foarte bine gandita si ultradotata, precum si materialele de exceptie folosite, sunt principalele atu-uri ale acestei bucatarii in stil modern, pentru realizarea careia clientii nostri nu au dorit sa faca rabat de la calitate sub nici o forma. Luminoasa si deschisa catre zona de zi a casei,  acesta insufleteste intreaga incapere prin eleganta si stralucirea emanata de suprafetele lucioase.

   Nu mai este demult un secret faptul ca albul este una dintre cele mai potrivite nuante pentru o bucatarie in care sa domine ordinea si curatenia perfecta, iar contrastul creat cu ajutorul culorii negre este o modalitate extraordinara de a taia din efectul usor “steril” pe care il poate capata un mobilier in stil modern totalmente alb, acompaniat de acelasi finisaj ales pentru pereti. Alb-negru este o combinatie care va ramane mereu in tendinte si in topul preferintelor clientilor nostri, fapt de care ne-am convins de-a lungul celor 15 ani de cand activam pe piata.

   In cazul de fata, gazdele noastre au ales negrul pentru blatul mobilierului, realizat din compozit acrilic, pentru fata insulei, si  s-au orientat catre aceeasi nuanta si in cazul electrocasnicelor de ultima generatie care ar face sa suspine orice bucatar amator, alese din oferta noastra.

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.