DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: DETALIILE CONTEAZA

Da, asa este, detaliile conteaza, indiferent de context si situatie, acestea fac diferenta, asa cum se intampla si in cazul acetei bucatarii in stil modern de care se bucura in prezent clientii nostri. Nuantele deschise si finisajele lucioase alese atat pentru mobilier cat si pentru finisarea peretelui din zona de lucru sunt cele care fac diferenta ii confera un aspect uniform si un aer minimalist si pretios.

   Culorile deschise, si in special nuantele de alb, sunt si vor ramane o alegere inspirata pentru acest spatiu al casei, deoarece inspira curatenie si aduc un plus de luminozitate. Beneficiarii acestui proiect au optat pentru o combinatie discreta intre albul starlucitor al corpurilor de mobilier si verde menta, nuanta in care a fost vopsita sticla aplicata pe zona dintre blaturi, iar pentru a evita monotonia si un aspect usor “steril”, si-au dorit un contrast care a fost creat cu ajutorul blatului negru elegant.

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: DETALIILE CONTEAZA

Despre aportul estetic si functional al sticlei in cadrul amenajarii unei bucatarii am mai vorbit si in articolele anterioare, insa in cazul de fata acest mod de finisare al peretelui parca vorbeste de la sine, iar faptul ca sticla are o suprafata uniforma, neintrerupta de rosturi, le-a permis clientilor nostri sa aleaga o frezare speciala pentru fronturile mobilierului, regasita in catalogul nostru de fronturi, care poarte denumirea “TEHNO”.

La o privire mai atenta, putem observa ca aceasta bucatarie, generoasa ca spatiu, este plina de detalii specifice stilului modern, insa suprafetele lucioase care reflecta lumina intr-un mod atat de placut, le fac sa se piarda in decor, impresia generala fiind cea ca avem in fata o bucatarie minimalista care prinde viata doar cand intra in actiune bucatarul-sef al casei, iar toate cele necesare gatitului apar ca prin minune de dupa multitudinea de sertare si usi, intorcandu-se cuminti la loc dupa ce masa va fi servita.

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.