DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: BUCATARIE MICA – BENEFICII MAXIME/h2>

“Indiferent de generozitatea spatiului de care dispunem, asteptarile pe care le avem vis-a-vis de o bucatarie sunt in prealabil  aceleasi. Ne dorim un spatiu functional si placut amenajat, cu suficient loc pentru depozitare si finisaje de calitate. Exact asta si-au dorit si clientii nostri, care au apelat la noi pentru amenajarea propriei bucatarii, destul de modesta ca suprafata, dar din fericire cu o configurare care a permis exploatarea la maxim a spatiului disponibil.

Bucataria a fost realizata din MDF, cu frezari in stil clasic, cu linii simple drepte si curate, care au permis integrarea unor electrocasnice in stil modern, obtinandu-se astfel un mix actual intre cele doua, care ofera o nota eleganta si fresh ambientului. Pentru a obtine un efect vizual de marire a spatiului, culoarea aleasa pentru mobilier a fost un crem luminos.

Designer-ul nostru a urmarit sa valorifice fiecare centimetru din aceasta incapere, obtinand un maxim de ergonomie prin impartirea atenta a acesteia pe zone si respectand toate regulile impuse de o amenajare corecta a unei bucatarii. Zona de lucru si gatit dispune de suficient spatiu pentru o desfasurare comoda si coerenta a activitatii in acesta arie.

   Centrul bucatariei, este marcat de prezenta unei insule multifunctionale care asigura un plus de spatiu de lucru si depozitare, dar si un loc comod de luat un mic dejun sau o gustare pe fuga. Aceasta confera un farmec aparte amenajarii, chiar daca nu este foarte mare.

   Zonei de depozitare si refrigerare i-a fost alocat un perete intreg, ocupat pe toata inaltimea de mobilier. Tot aici, au fost integrate si cuptoarele, deoarece era singurul loc care permitea amplasarea acestora la o inaltime comoda pentru utilizare.

   Nici potentialul holului de trecere, situat in imediata vecinatate a bucatariei nu a fost neglijat de catre designer-ul nostru, care a proiectat in aceasta zona un mic ansamblu de mobilier prevazut pentru pastrarea sticlelor de vin, care ofera si un binevenit spatiu de depozitare suplimentar.”

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!