DIN PORTOFOLIUL GLOBAL DESIGN SUCEAVA: MIX INEDIT DE FINISAJE IN TONURI NEUTRE

In conditiile in care marea majoritate prefera sa aleaga variantele cele mai sigure atunci cand isi amenajeaza caminul, exista si persoane care incearca sa iasa din tipare si prefera sa-si asume un anumit risc. Asa au procedat si clientii nostri, proaspat mutati in noua lor casa, care au preferat sa lase clasicele finisaje de lemn undeva in plan secund, mizand pe un mix de suprafete si texturi, aparent diferite dar foarte frumos legate cu ajutorul nuantelor neutre. Acestia au apelat la noi pentru a le mobila un open – space, care reuneste zona de living cu cea de dining.

Proprietarii au preferat sa pastreze spatiul aerisit, fara sa-l aglomereze cu prea multe piese de mobilier limitandu-se la strictul necesar.

 Pentru a obtine o amenajare cu un aspect coerent acesta a fost realizat din aceleasi materiale in ambele zone de interes, pentru corpuri fiind folosit MDF infoliat alb, iar pentru fronturi Mdf cu finisaj ” Golden Coins” – o folie care face parte din colectia noastra de finisaje cu efecte speciale, care ii confera un aspect modern si interesant.

Comoda aflata in zona de dining atrage automat atentia prin jocul de volume obtinut prin pozitionarea inegala a fronturilor.
Masuta de cafea precum si masa de dining au un aspect masiv si elegant, obtinut prin tehnica folding, folosita frecvent de catre designerii nostri, care permite ascunderea imbinarilor dintre elementele componente ale piesei de mobilier.

Articol preluat din www.global-design.ro
Credits to: Olesia POLICIUC.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasa-ne un raspuns. Multumim!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.