Stimati colaboratori, incepand cu data de 15.12.2014 decorul STEJAR WINCHESTER va fi scos din productie.

   

In intervalul 23.12.2014 - 05.01.2015, echipa Global Design Suceava, va fi in concediu pentru Sarbatorile de Iarna, toate comenzile trimise in aceasta perioada fiind prelucrate in ordine cronologica incepand cu data de 05.01.2015. Pentru comenzile de panouri infoliate/vopsite, primite in aceasta perioada termenul de livrare va fi anuntat in momentul preluarii comenzii.

Ultima data de preluare comenzi, pentru panouri infoliate, cu livrare in anul 2014 este:08.12.2014

 

Preluarea comenzilor pentru panouri vopsite, la care se doreste livrarea pana la sfarsitul anului 2014 a fost oprita in data de 10.11.2014

Catalog produse

catalog produse

Fronturile pentru mobilier marca Global Design reprezinta conceptul care raspunde, intr-o maniera inovativa si completa, exigentelor impuse de mediile arhitecturale din  ce in ce mai diverse si dinamice. Categoriile dupa care se impart ca model fronturile mdf produse de Global Design Suceava sunt:

LIFESTYLE | CLASSIC | HIGH CLASS | BEDROOM | TOONS

FRONTURI ANTICHIZATE | LEZENEWORKTOPSMODULO

Astfel pentru orice gust, oferim o solutie; cei care adopta stilul rustic pot gasi in categoria CLASSIC fronturi pentru mobilier ce definesc dorinta fiecaruia pentru un aspect elegant. LIFESTYLE - prezinta modelele moderne, cu linii drepte, in pas cu tendintele actuale, categoria HIGHCLASS are in componenta fronturi pentru mobilier se adreseaza nonconformistilor care trec peste prejudecati si adopta in arhitectura casei o line ultramoderna. Pentru mobilierul de dormitor, fronturile definite in categoria BEDROOM sunt cele mai potrivite, la fel pentru birouri puteti gasi solutiile dorite accesand categoria WORKTOPS. Daca doriti realizarea unui ambient placut in camere de copii si tineret, prin folosirea de personaje de poveste, gravate pe panourile usilor, TOONS este categoria care va poate inspira in acest sens.

Global  Design   reprezinta,   totodata,   un   standard   in   asigurarea designului rafinat al mobilierului. Nu in ultimul rand, fronturile pentru mobilier Global Design  sunt solutia pentru un interior contemporan in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit in mod functional si atractiv.

Catalogul in format electronic poate fi descarcat de aici.

...Detaliile fac diferenta